Driessens

De kroon op uw werk met het puntje op de i - sinds 1796

Driessens

Innovatie en samenwerking

Driessens houdt nauwlettend de nieuwe producten en mogelijkheden die op de markt komen in de gaten. In de overlegstructuur worden deze besproken en tegen het licht gehouden m.b.t. toepassingsmogelijkheden. Indien deze noviteiten voor u als opdrachtgever interessant kunnen zijn, zullen wij deze in onze nieuwsbrieven melden.

Binnen Driessens zelf zijn we samen met TU-studenten bezig met de ontwikkeling van systematische schilrenovatie concepten (gevel en dak). Hierbij moet u denken aan concepten voor zowel passieve woningen (energiebesparing) als actieve woningen (energie-opwekking).

We zijn een partnership aangegaan met Prostelko® t.a.v. onderzoek voor toepassingen van een productmateriaal met een zeer hoge isolatiewaarde.

Driessens is mede initiator en bestuurslid van de Stichting Transore, die renovatieconcepten ontwikkelt voor de maatschappelijke en sociale behoeften, die binnen nu en 20 jaar zeer actueel gaan worden. Hierbij staat de “mens” centraal. De stichting Transore wordt gevormd door een consortium van landelijke organisaties.