Driessens

De kroon op uw werk met het puntje op de i - sinds 1796

Driessens

Visie, strategie en missie

Renovatie en het upgraden van de bestaande woningen zal nu en in de toekomst, een van de grotere markten in de bouwbranche zijn. Daarnaast zal de kennis steeds meer komen te liggen bij de hierin gespecialiseerde bedrijven. Een ander belangrijk aspect wordt de integrale exploitatiekosten, waardoor de prestatie-eisen een steeds belangrijkere rol gaan spelen. In deze visie past ook de behoefte aan ontzorging. Maar ook het aanbieden van totaaloplossingen door het verbreden van het producten- en dienstenpakket t.b.v. totale gevel- en dakrenovatie (schilrenovatie) is een logische stap, om invulling te kunnen geven aan de genoemde behoeften (prestatie-eisen, verlaging van de integrale exploitatiekosten).

Driessens ziet in deze ontwikkelingen de aansluiting van het inmiddels al langere tijd ingezette beleid t.a.v. ontzorging. Deze insteek wordt inmiddels binnen onze huidige operationele regio goed ontvangen.
Uitbreiding van het afzetgebied is daarmee een logische volgende stap.

Onze missie is dan ook: verdere ontwikkeling in totale ontzorging inclusief de ontwikkeling van schilrenovatie concepten, gebaseerd op verlaging van de integrale exploitatiekosten, met uitbreiding van ons afzetgebied naar geheel Nederland.