Aannemers

Aannemers kiezen voor Driessens door hun expertise van zowel op het ontwerptechnische gebied van geveloplossingen als het uitvoeringstechnisch gedeelte daarvan. Waarbij het geleverde en gemonteerde gevelproduct van een constant hoogwaardige kwaliteit is.

Wij werken met aannemers als partners en vormen samen een rol als uitvoerend intermediair tussen opdrachtgever/ontwerper en de bewoners/eindgebruiker.

Intensieve samenwerking

Onze jarenlange ervaring in geveloplossingen, het maken van duidelijk en heldere werktekeningen (BIM-ready) en het werken met vaste montageploegen en bouwbegeleiders zijn hierbij evident.

Betrouwbaarheid, het maken en nakomen van afspraken en een juiste prijs en kwaliteitverhouding is de basis voor Driessens van een prettige en constructieve samenwerking met onze bestaande en nieuwe partners.

Gespecialiseerd in kozijnvervanging en gevelrenovatie
Gespecialiseerd in kozijnvervanging en gevelrenovatie

LEAN bouwen is voor ons niet alleen stickertjes plakken maar juist het meedenken vooraf. Waarbij alle partners samen overleggen waar de knelpunten in het werk zitten en samen tot een oplossing komen die voor het werk het beste is.

Dura Vermeer Heyma BV Rotterdam
Gespecialiseerd in kozijnvervanging en gevelrenovatie