D R I E S S E N S – 2 2 5 – J A A R

Driessens bestaat 225 jaar. Dit willen we met u vieren door te trakteren!

In deze 225 jaar heeft Driessens zich ontwikkeld van wagenmaker en dorpstimmerman tot een bedrijf dat is gespecialiseerd in kozijn- en geveloplossingen voor zowel nieuwbouw als renovatie. Wij geven gevraagd maar ook ongevraagd advies in ontwerp en realisatie van houten, kunststof en aluminium kozijnen wat resulteert in de meest passende maar vooral duurzame oplossing.

Als een echt familiebedrijf vinden wij maatschappelijk ondernemen van groot belang. Iedereen, zo vinden wij, verdient gelijke kansen vandaar dat we hebben gekozen om 10 lokale goede doelen een steuntje in de rug te geven met een bedrag van 225 euro.

U mag een lokaal goed doel voordragen in een e-mail aan 225@driessens.nl of als reactie onder onze post op de Social Media kanalen van Driessens. Uit deze inzendingen selecteren wij 10 keer naar welk goed doel de donatie gaat.

Vanaf 1 oktober a.s. maken wij wekelijks het geselecteerde lokale goede doel van die week bekend via onze Social Media kanalen. Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn!

Wij kijken uit naar de reacties.