Gevelrenovatie

Gezien onze jarenlange ervaring en de zeer positieve reacties van onze opdrachtgevers over onze aanpak van gevelrenovaties (kozijnvervanging, gevelbetimmeringen en energetische maatregelen), is gevelrenovatie inmiddels één van de belangrijkste kernactiviteiten van Driessens geworden.

Daarnaast wordt ons producten- en dienstenpakket steeds verder uitgebouwd en is totale gevelrenovatie nog steeds groeiende. Alle kozijnen en gevelbetimmeringen worden in eigen huis geproduceerd en de montage wordt door eigen personeel professioneel en klantvriendelijk uitgevoerd.

Driessens kroontje FC

Meedenken vanaf het begin

Geveloplossingen die Driessens realiseert bestaan niet alleen uit het leveren en monteren van kozijnen maar ook uit het vroegtijdig meedenken en ontwikkelen van de juiste logistiek, de omgang met bewoners en de financiële haalbaarheid over de gehele exploitatieperiode.
Opdrachtgevers die kiezen voor comfortabel wonen zijn met het 1-2-Driessens concept aan het juiste adres en ervaren Driessens als hun ideale (keten)partner met de toegevoegde waarde voor totaaloplossingen in hun gevelvraagstukken. 

Innovatie en samenwerking

Driessens wil gezien en erkend worden als een innovatieve kwaliteitsorganisatie met een uitstekende reputatie, een krachtig netwerk, een plezierige werkomgeving met een excellente ontwerpafdeling t.b.v. engineering, productie en uitvoering. Driessens biedt een uitdagend en ambitieus denk- en werkklimaat waar plezier, respect, integriteit en dienstbaarheid voorop staan. 

''Esthetiek en duurzaamheid staan voorop, zonder
de betaalbaarheid uit het oog te verliezen.''