Kunststof kozijnen

Driessens Group BV is specialist in kunststof kozijnen voor projectmatige bestaande woningbouw van woningbouwcorporaties en vastgoedondernemingen. Een kunststof kozijn van Driessens Group B.V. is nooit doorsnee. Onze kozijnconstructies zijn beeldbepalend door een fraaie vormgeving en hoogstaande kwaliteit. Esthetiek en duurzaamheid staan voorop, zonder de betaalbaarheid uit het oog te verliezen.

Driessens kroontje FC

Projecten

''Esthetiek en duurzaamheid staan voorop, zonder
de betaalbaarheid uit het oog te verliezen.''

Van A tot M geregeld

 DSC0035

Driessens Adviseert, ontwerpt, construeert, produceert en Monteert kunststof kozijnen, ramen en deuren die in overleg met de opdrachtgever afgestemd worden op het renovatieproject. Dit doen we al sinds de jaren 90. 

Door deze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis opgebouwd in zowel de technische aspecten van ons product als ook in de sociale aspecten in relatie tot de bewoners van de bewoonde woningen waar onze ervaren en gespecialiseerde medewerkers kozijnvervanging realiseren. Tevredenheid van bewoners en onze bijdrage aan hun wooncomfort staat bij Driessens hoog in het vaandel.

Gerenommeerde leveranciers

Driessens PANHEEL fotografie 2017 028

Onze jarenlange kennis in het vervaardigen en monteren van kunststof kozijnen komt ook tot uiting in een zorgvuldige keuze voor vaste partners en leveranciers.

Onze systeemleverancier voor kunststof A profielen is VEKA. Door onze manier van partnersamenwerking kunnen we een constante kwaliteit bieden met de bijbehorende garantie op het product zelf. Dat geldt ook voor het door Driessens zelf geïnstalleerde product. Naleveringsgarantie als gevolg van uitbreiding of schades (brand/inbraak) is na jaren nog vaak met hetzelfde of met een verbeterd product mogelijk.

Milieu

Materiaalgebruik
Kunststof kan meerdere malen worden gerecycled. Standaard wordt in onze kunststof profielen al meer dan 40% gerecycled materiaal toegepast. En met nieuwe ontwikkelingen kunnen we kozijnen maken die bijna volledig zijn gemaakt van gerecycled materiaal.

Oude kunststof kozijnen en het productie afval uit onze fabriek worden rechtstreeks terug geleverd aan onze profielleverancier Veka. Dit materiaal wordt vervolgens opnieuw toegepast in onze kozijnprofielen. 

Daarnaast sluiten we onze ogen ook niet voor alternatieve materialen en productie-methodes. We zijn continu op zoek naar de meest duurzame oplossingen op de markt.