Werken bij Driessens

Word jij blij van techniek, montage, bouwkunde, projecten leiden en/of alles wat hierbij komt kijken? Op alle niveaus? Dan zoekt Driessens jou!Samen zorgen voor tevreden opdrachtgevers en langdurige samenwerkingen in kozijnvervanging en gevelrenovatie. Dát is waar wij voor staan. Dat doen we door medewerkers én stagiaires de kans te bieden het beste uit zichzelf te halen. Daarvoor bieden wij in ons productie- en montagebedrijf een kansrijk, familiair en fijn werk- en leerklimaat.

Driessens kroontje FC

Mensen

Driessens PANHEEL fotografie 2017 009

Driessens staat voor comfortabel wonen. Samenwerken op basis van een duurzame relatie met opdrachtgevers, toeleveranciers en personeel staat bij ons voorop. Driessens hecht veel waarde aan verantwoord ondernemen.

Driessens vind het belangrijk dat iedereen kan deelnemen aan de arbeidsmarkt. Dit bewijst de certificering van het PSO-keurmerk ( Prestatieladder socialer ondernemen).

Driessens heeft veel ervaring in het werken bij bewoners thuis en de wijze van werken in bewoonde woningen hebben wij opgesteld en vastgelegd in een gedragscode waarin de goede relatie met de bewoners wordt gewaarborgd.

Duurzaam

Onze werkzaamheden resulteren in een esthetische, bouwfysische en ecologische verbetering die de woningen en gebouwen een lange of hernieuwde levensduur geven met lagere onderhouds- en energiekosten. Door vroegtijdig mee te denken in het voorbereidingsproces van de opdrachtgever bewerkstelligen we een kort ontwikkelingsproces en besparen we op ontwikkelingskosten.

Vacatures

Voel jij je hierdoor aangesproken? Dan zijn we op zoek naar jou! Hieronder zie je de actuele vacatures waarop je kunt reageren. Maar ook als je een stageplaats of snuffelstage zoekt, ben je van harte welkom. Vul hieronder je gegevens in, dan nemen wij snel contact met je op.

Werken / Leren

De montage van kunststof kozijnen is een vak. Specifieke kennis en vaardigheden zorgen dat de kozijnen duurzaam gemonteerd worden en perfect isoleren. De kennis en kunde ontstaan veelal door ervaring, een reguliere vakopleiding is er niet. Driessens biedt daarom een leerwerktraject tot kunststofkozijnmonteur.

Geintresseerd meld je dan om informatie te verkrijgen over de montageschool Kunststof Kozijnen.

Open sollicitaties

Staat er niet meteen een vacature bij voor je, maar ben jij iemand met teamspirit die weet van aanpakken? En wil je weten wat de mogelijkheden zijn bij Driessens? Voel je welkom ons een open sollicitatie met je cv te sturen.

Graag tot binnenkort!