People

Driessens staat voor comfortabel wonen. Samenwerken op basis van een duurzame relatie met opdrachtgevers, toeleveranciers en personeel staat bij ons voorop. Driessens hecht veel waarde aan verantwoord ondernemen.

Driessens vind het belangrijk dat iedereen kan deelnemen aan de arbeidsmarkt. Dit bewijst de certificering van het PSO-keurmerk ( Prestatieladder socialer ondernemen ).

Driessens heeft veel ervaring in het werken bij de bewoners thuis en de wijze van werken in bewoonde woningen hebben wij opgesteld en vastgelegd in een gedragscode waarin de goede relatie met de bewoners wordt gewaarborgd.

 

Gespecialiseerd in kozijnvervanging en gevelrenovatie

Planet

De door Driessens toegepaste materialen zijn gegarandeerd onderhoudsarm en hebben een hoge isolatiewaarde waardoor energie bespaart wordt. Bij het gebruik van materialen ligt de focus van Driessens op levensduur en het toepassen van gerecycled materiaal en de recyclebaarheid van onze nieuwe materialen. We gaan voor een circulaire geveleconomie.

Wij zijn ook FSC® (Certificaat nr. SCS-COC-000718 / FSC-C003411) en PEFC (Certificaat nr. SCS-PEFC/COC-000718 / PEFC/30-31-712) gecertificeerd, onze houten kozijnen en producten zijn alleen op aanvraag verkrijgbaar als FSC® of PEFC-gecertificeerd. Kijk voor onze FSC® of PEFC-gecertificeerde producten naar Producten en Diensten. Voor kunststof kozijnen hanteren wij het VKG recycling programma. Voor aluminium kozijnen hebben wij VMRG- en DuBo keurmerk en hebben wij een voorstrekkersrol in het AluEco programma. 

Profit

Onze werkzaamheden resulteren in een esthetische, bouwfysische en ecologische verbetering die, die de woningen en gebouwen een lange of hernieuwde levensduur geven met lagere onderhouds- en energiekosten.

Door vroegtijdig mee te denken in het voorbereidingsproces van de opdrachtgever bewerkstelligen we een kort ontwikkelingsproces en besparen we op ontwikkelingskosten.