Houten kozijnen

Driessens  is specialist in houten kozijnen voor projectmatige bestaande woningbouw van woningbouwcorporaties en vastgoedondernemingen.Een houten kozijn van Driessens kenmerkt zich door vakmanschap. Dit vakmanschap is herkenbaar door zijn karakteristieke uitstraling, de kwaliteit van het toegepaste hout, de vakkundige detailleringen in combinatie met de moderne productie technieken. Kortom een duurzaam kozijn van hoogstaande kwaliteit in een fraaie vormgeving.

Driessens kroontje FC

Projecten

''Vakmanschap in alle vezels.
Perfectie in elk detail.''

Meedenken en technische kennis

Driessens-hout start in het meedenken vanuit de klant. Om samen de uitvraag vorm te geven en het vervolgens te vertalen in techniek en productie van duurzame kozijnen. De kennisopbouw in houten kozijnfabricage is eind jaren 40 gestart en heeft zich in de jaren daarna constant doorontwikkeld tot op de dag van vandaag. Ons huidige kennisniveau wordt bij onze vaste opdrachtgevers zeer gewaardeerd.

Wij snappen de omgeving

Door deze jarenlange ervaring hebben wij toonaangevende kennis in huis. Dat geldt voor de technische aspecten van ons product als ook de sociale aspecten in relatie tot de bewoners van bewoonde woningen waar onze gespecialiseerde medewerkers kozijnvervanging realiseren. Tevredenheid van bewoners door onze bijdrage aan hun wooncomfort staat bij Driessens hoog in het vaandel.

Gerenommeerde leveranciers

De kennis van Driessens in het vervaardigen en monteren van houten kozijnen komt ook tot uiting in een zorgvuldige keuze voor vaste partners en leveranciers.
Met partnersamenwerking kunnen we een constante kwaliteit bieden met de bijbehorende garantie op het product zelf, maar ook op het door Driessens zelf geïnstalleerde product. 

Milieu

Materiaalgebruik
Bij het gebruik van materialen ligt de focus van Driessens op kwaliteit en levensduur, het toepassen van gerecycled of hernieuwbaar materiaal én de recyclebaarheid van onze materialen en producten. 

Hout is per definitie hernieuwbaar. Maar de productie ervan moet wel op een verantwoorde manier worden beheerd. Driessens is FSC® (Certificaat nr. SCS-COC-000718 / FSC-C003411) en PEFC (Certificaat nr. SCS-PEFC/COC-000718 / PEFC/30-31-712) gecertificeerd.

Daarnaast sluiten we onze ogen ook niet voor alternatieve materialen en productie-methodes. We zijn continu op zoek naar de meest duurzame oplossingen op de markt. 

downloads