20240705 105141
8 JULI 2024

Driessens legt een nieuw fundament voor de toekomst.

Waar we groots zijn in kunststof maken we op onze hout afdeling stappen met een sterk gemoderniseerde basis die klaar is voor de toekomt.

𝐃𝐫𝐢𝐞𝐬𝐬𝐞𝐧𝐬 𝐥𝐞𝐠𝐭 𝐞𝐞𝐧 𝐧𝐢𝐞𝐮𝐰 𝐟𝐮𝐧𝐝𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐭𝐨𝐞𝐤𝐨𝐦𝐬𝐭.
Waar we groots zijn in kunststof maken we op onze hout afdeling stappen met een sterk gemoderniseerde basis die klaar is voor de toekomt.

𝐕𝐨𝐨𝐫𝐛𝐞𝐫𝐞𝐢𝐝𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐢𝐧 𝐕𝐨𝐥𝐥𝐞 𝐆𝐚𝐧𝐠!
De voorbereidingen voor de installatie van de WindowMaster zijn in volle gang. Ons team werkt hard om ervoor te zorgen dat alles gereed is voor onze nieuwe toevoeging aan onze productiefaciliteit. Deze stap betekent niet alleen een technologische upgrade, maar ook een versterking van onze positie in de kozijnenbranche.

𝐁𝐨𝐮𝐰𝐞𝐧 𝐚𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐓𝐨𝐞𝐤𝐨𝐦𝐬𝐭.
Bij Driessens geloven we in een duurzame toekomst waarin innovatie en kwaliteit hand in hand gaan. De installatie van de WindowMaster is een belangrijke mijlpaal, maar onze ambities reiken verder. We willen ons team uitbreiden met getalenteerde en gedreven professionals die samen met ons willen bouwen aan deze toekomst.
Om onze ambities waar te maken, zijn we op zoek naar nieuwe collega's die ons team willen versterken. We hebben openstaande vacatures voor de volgende functies:

𝐖𝐞𝐫𝐤𝐯𝐨𝐨𝐫𝐛𝐞𝐫𝐞𝐢𝐝𝐞𝐫:
Als werkvoorbereider speel je een cruciale rol in de planning en voorbereiding van onze projecten. Je zorgt ervoor dat alles soepel verloopt en dat onze productie- efficiënt kan werken.

𝐏𝐫𝐨𝐣𝐞𝐜𝐭𝐥𝐞𝐢𝐝𝐞𝐫:
Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van onze projecten. Je bewaakt de voortgang, kwaliteit en budgetten, en zorgt ervoor dat onze klanten tevreden zijn met het eindresultaat.

Dit om ons motto voor u te kunnen waarborgen.
Met de kroon op ons werk, het puntje op de i

Het "hout" nooit op!